Još uvijek nemate vlastite web stranice?(..ili imate, ali niste zadovoljni s njima?)
Skupe su? Procedura je komplicirana?
Da, želim besplatnu stranicu!

Zašto mi treba web stranica?

Jer su gosti sve zahtjevniji i jer..

30%

Preko 30% rezervacija se danas ostvaruje preko Interneta. Samo 2% rezervacija se ostvari na način da gost direktno dođe na Vaša vrata.

Prijava na servise

Jako je dobro koristiti usluge profesionalnih servisa za traženje smještaja, ali gost će svakako više cijeniti smještaj koji je na opsežan način predstavljen na samostalnoj web stranici.

Sadržaj

Osim podataka o smještaju i nekoliko slika, gost želi znati i nešto o Vašem mjestu, prirodi, kulturi i događajima. Web stranice su mjesto gdje sve te informacije možete podijeliti i predstaviti svoj smještaj kao dio ukupne ponude Vašeg mjesta.

Vaša vizit karta

U trenutku kad imate samostalni web svim budućim i potencijalnim gostima na jednostavan način možete objasniti gdje mogu pronaći sve detalje o Vašoj ponudi. Nema Više potrebe za objašnjavanje da se na Vaše slike i podaci nalaze na raznim tražilicama smještaja.

Stalno ažuriranje

Vaša ponuda će se mijenjati, imat ćete nove slike, cijene, usluge...Korištenjem našeg sustava sve izmjene ćete raditi na jednom mjestu, a one će biti vidljive i na Vašoj web stranici i na svim SeeCroatia tražilicama.

63.000

To je broj kućanstava koja u Hrvatskoj nude uslugu smještaja. Vrijeme je da se izdvojite od konkurencije i povećate mogućnost da Vaš smještaj bude rezerviran.

Da ne duljimo...
ovo su Vaša najčešća pitanja...


Da li je besplatna stranica zaista besplatna?

Da, sve troškove izrade i hostanja (smještaja stranica) snosimo mi.

Kako postupak funkcionira?

Nakon što kreirate svoj oglas na platformi SeeCroatia u naš ste sustav već unijeli jako puno podataka koji se odnose na Vaše smještajne jednice. Korištenjem tih podataka i fotografija, naša platforma generira programski kod za pokretanje Vaše stranice. Na Vama je da nam dostavite naziv domene (imena) za Vašu stranicu. Kao legalni iznajmljivači imate pravo na jednu besplatnu .hr domenu. Primjerice ukoliko je Vaše prezime Horvat, imate pravo na besplatnu domenu www.apartmani-horvat.hr. Postupak registracije domene provodi se pri CARNetu. Na Vama je da nam dostavite Vaše rješenje o bavljenju turističkom djelatnošću, a mi će preuzeti proces registracije domene.

Što ako želim neko drugo ime svoje stranice?

Kao legalni iznajmljivači imate pravo na besplatnu domenu koja se može povezati s Vašim imenom i prezimenom. Odluku o dodjeli imena stranice je na CARNetu. Ukoliko želite neko drugo ime stranice, moguć je zakup komercijalne domene (.com, .net, .info...) Cijena ovih domena je oko 100kn godišnje.

Što ako je moja .hr domena već zauzeta?

Ukoliko je Vaša domena već zauzeta, ponudit ćemo CARNetu alternativno ime i tražiti njihovo odobrenje.

Koliko procedura registracije domene traje?

Nakon što nam dostavite Vaše rješenje o bavljenju turističkom djelatnošću, proces bi trebao biti gotov kroz tjedan dana nakon čega bi Vaša stranica trebala biti aktivna.

Što ako u međuvremenu odustanem od korištenja SeeCroatia platforme?

Odustati možete u bilo kojem trenutku. Ime stranice će biti registrirano na Vaše ime i u bilo kojem trenutku ga možete samostalno koristiti.

Da li mogu sam odlučivati kako će izgledati moja stranica?

Svim korisnicima će biti ponuđen izbor nekoliko različitih predložaka. Tijekom vremena dodavat će se novi predlošci. Struktrura web stranica je optimizirana i zadana, a na Vama je da maksimalno popunite sva polja koja su moguća za unos autorskih tekstova, kao i prevoda na strane jezike.

Da li mogu predlagati izmjene na mojim stranicama?

Redovito ćemo pratiti sve zahtjeve korisnika i u skladu s njima ažurirati predloške koji se koriste za izradu stranica.

Što će sve biti na Vašim stranicama?

..ili, zašto će Vaše stranice biti bolje od drugih?

11 jezika

Vaša će stranica biti prevedena na 11 jezika zemalja iz kojih najveći broj gostiju posjećuje Hrvatsku.

Podrška za mobilne platforme

Platforma na kojoj su izrađene Vaše stranice je prilagođena za prikaz na mobilnim telefonima i uređajima. Broj korisnika koji pretražuju Internet korištenjem mobilnih uređaja je u konstatnom rastu.

Upravljanje rezervacijama

Preko Seecroatia korisničkog sučelja moći ćete upravljati svojim rezervacijama i definirati periode zauzetosti. Također, novi sustav omogućit će Vam definiranje cijene za svaki pojedini dan (ako to želite)

Geolokacija i prometni podaci

Na stranici će biti prikazana Vaša geolokacija korištenjem Google Maps servisa, kao i svi podaci o prometnoj povezanosti Vaše lokacije, udaljenosti aerodroma i slično...

Kultura i priroda

Ono što gosti izuzetno cijene je kvaliteta i količina korisnog sadržaja. Na Vašoj stranici će prikazivati svi oblici izvan pansionske ponude koja se odnosi na Vaše mjesto, prirodne atrakcije, kulturna dobra, sportski sadržaji i slično. Naš sustav automatski prikuplja ove podatke i kontinuirano ih ažurira.

Događaji

Vaša će stranicama posjetiteljima pružati i informacije o svim događajima koji mogu privući goste, a događaju se u blizini Vašeg mjesta. Kao i kod kulturnih i prirodnih sadržaja, naš će sustav automatski prikupljati i ažurirati ovu vrstu podataka, bez potrebe za Vašom intervencijom.

...i DA, sve ove opcije su besplatne za korisnike SeeCroatia tražilice.

Kako do stranice u 10-ak dana?

...

 • Korak 1 - Pošaljite nam e-mail

  Trajanje: 1 dan

  Javite nam se na email mojweb@seecroatia.com s prijedlog imena (domene) Vaše web stranice. Odmah ćemo provjeriti raspoloživost imena i predložiti zamjensko u slučaju da je Vaše prvotno ime već zauzeto

 • Korak 2 - Dostava dokumenata

  Trajanje: 7 dana

  Čim na pošaljete rješenje o bavljenjem turističkom djelatnošću, svu ćemo dokumentaciju poslati CARNetu i čekati rješenje o dodjeli imeni.

 • Korak 3 - Odabir dizajn predloška

  Trajanje: 1 dan

  Dok čekamo odgovor od CARNeta, kroz Vaše SeeCroatia korisničko sučelje odabrati ćete jedan od ponuđenih predložaka za grafičko rješenje Vaše web stranice. Tijekom vremena će se broj rasploživih predložaka povećavati, te u bilo kojem trenutku možete promijeniti izgled Vaših stranica.

 • Korak 4 - Ažuriranje sadržaja

  Trajanje: 1 dan

  Korištenjem samostalnog weba koji Vam nudimo moći ćete unijeti mnogo sadržaja i fotografija Vaše ponude. Na Vama je da taj prostor iskoristite i redovito ga ažurirate. Sve promjene ćete raditi kroz seeCroatia korisničko sučelje i one će automatski biti vidljive i na Vašim oglasima na seeCroatia tražilicama.

 • ..i to je to!

  On LINE ste!

Naručite svoj web

ili pošaljite upit ukoliko imate dodatnih pitanja